women-polo

28/07/13 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΙΤΑΛΙΑ

Νίκη στα πέναλτι και πρόκριση για την εθνική πόλο γυναικών

Έπειτα από ματς θρίλερ οι Ελληνίδες επικράτησαν στα πέναλτι με 13-12 της Ιταλίας και προκρίθηκαν στους «8» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.
      Pin It

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου πανηγύρισε η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών, μετά από αυτή των ανδρών, καθώς επικράτησε με 13-12 της Ιταλίας στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο κανονικός αγώνας έληξε 9-9, ενώ οι δύο παρατάσεις βρήκαν τις ομάδες ισόπαλες με σκορ 10-10 και τότε μίλησε η ελληνική… ψυχή και η τερματοφύλακας Έλενα Κούβδου, που έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με τις αποκρούσεις των πέναλτι.

«Δεν θέλαμε να γυρίσουμε τόσο γρήγορα στην Ελλάδα, αλλά να συνεχίσουμε να΄ μαστε στην Βαρκελώνη για μια ακόμη πετυχημένη διοργάνωση και τα καταφέραμε» τόνισε μετά το τέλος του αγώνα η Αλεξάνδρα Ασημάκη.

ΕΛΛΑΔΑ (Μορφεσης): Κούβδου, Τσουκαλά 2, Ψούνη, Αβραμίου, Ασημάκη 2, Ρουμπέση 2, Μανωλιουδάκη 4, Ελ.Πλευρίτου, Β. Διαμαντοπούλου, Μ. Πλευρίτου.

ΤΑΛΙΑ (Κόντι): Τζίλι, Κότι 1, Ραντίτσι 2, Ντι Μάριο 2, Μπιανκόνι 3, Εμολο 1, Φρασινέτι, Γκαριμπότι 1, Κεϊρόλο, Αγιέλο, Παλμιέρι.

efsyn.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Scroll to top