06/08/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Τελευταία «ασίστ» στον Μίτσελ

      Pin It

Στο αυριανό φιλικό με την Αντερλεχτ θα φανεί και το μέλλον του προπονητή του Ολυμπιακού

 

Του Μ. Μορφονιού

 

Ο Σάββας Θεοδωρίδης και ο Γιάννης Βρέντζος κράτησαν αποστάσεις από το θέμα Μίτσελ στην παρουσίαση των νέων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

 

Βέβαια, το αντικείμενο της συζήτησης στη χθεσινή συνάντησή τους με τους δημοσιογράφους κατά την παρουσίαση του Ρομπέρτο, του Κάμπελ, του Μετζανί και του Ολαϊτάν (σήμερα η σειρά του Σαβιόλα) δεν ήταν ο προπονητής του Ολυμπιακού και η γενικότερη αμφισβήτησή του μετά τα πρώτα φιλικά. Οπως και να το κάνουμε όμως, οι επιλογές του Ισπανού είναι αυτές που προβληματίζουν.

 

Σε ό,τι αφορά, λοιπόν, τον Γιάννη Βρέντζο, αυτός αρκέστηκε να τονίσει με σημασία ότι «όπως είχαμε δεσμευτεί, πριν μπει ο Αύγουστος έγιναν όλες οι απαραίτητες κινήσεις σε ό,τι αφορά την ενίσχυση του ρόστερ μας. Τώρα έχουμε ένα μήνα μπροστά μας για να γίνουν οι τελικές επιλογές αλλά και όποιες διορθώσεις είναι απαραίτητες. Η ομάδα θα είναι έτοιμη νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά».

 

Οσο για τον Σάββα Θεοδωρίδη, ο έμπειρος παράγοντας έδωσε μια συμβουλή προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ: «Δεν πρέπει ποτέ να κρίνετε από την προετοιμασία μια ομάδα. Αφήστε να δούμε τι θα γίνει στο μέλλον».

 

Υπογράμμισε όμως επίσης ότι:

 

- «Σε 15 μέρες αρχίζει το πρωτάθλημα».

 

- «Ο προπονητής καλείται να συγκροτήσει την ομάδα που θα χρησιμοποιήσει».

 

- «Είναι υποχρεωμένος να κάνει δοκιμές».

 

Και «θα δούμε τι θα γίνει, ελπίζω όλα να πάνε καλά».

 

Στο διά ταύτα της υπόθεσης; Ο Μίτσελ πήρε την «ασίστ» από την ηγεσία του Ολυμπιακού να αφήσει τα πειράματα και να προχωρήσει σε μόνιμο σχήμα. Απομένει να δούμε λοιπόν στο γήπεδο, αρχής γενομένης από το αυριανό φιλικό με την Αντερλεχτ (21.00), το πόσο μπορεί να βελτιώσει ο Ισπανός τεχνικός την εικόνα της ομάδας του. Διαφορετικά οι… προβλέψεις για το μέλλον του δεν θα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες.

 

Scroll to top