fotia

07/08/13 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Σύλληψη υπόπτου για την πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη

Το βράδυ της Τρίτης συνελήφθη ένας 60χρονος την ώρα που προσπαθούσε να βάλει φωτιά σε παράδρομο της εθνικής οδού, στο ύψος της Βαρυμπόμπης - Από το κινητό του θα φανεί αν σχετίζεται με τις πρόσφατες πυρκαγιές.
      Pin It

Η φωτιά στη Βαρυμπόμπη έκανε από την πρώτη στιγμή τους πυροσβέστες αλλά και την Ασφάλεια Αττικής να εκτιμούν πως πρόκειται για εμπρησμό.

Το βράδυ της Τρίτης, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να συλλάβουν έναν 60χρονος πρώην αυτοκινητιστή, που είχε κατηγορηθεί παλαιότερα για υποθέσεις λαθρουλοτομίας, την ώρα που προσπαθούσε να βάλει φωτιά σε χόρτα που είχε συγκεντρώσει σε ένα σημείο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Βαρυμπόμπης.

Στο αυτοκίνητο του δράστη, που υποστήριξε ότι «βγήκε μια απλή βραδινή βόλτα», οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα μπιτόνι με βενζίνη και πολλούς αναπτήρες.

Παράλληλα, ο 60χρονος δεν μπόρεσε να δώσει πειστικές εξηγήσεις για την απουσία πινακίδων κυκλοφορίας από το όχημά του, αλλά και για το λόγο που είχε κόψει την περίφραξη στο σημείο που εντοπίστηκε.

Το επόμενο βήμα των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας είναι να ζητήσουν άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, προκειμένου να εντοπίσουν το στίγμα από το κινητό τηλέφωνο του 60χρονου τις ώρες που ξέσπασαν οι τελευταίες πυρκαγιές στην περιοχή.

efsyn.gr

Scroll to top