tsipras-synedrio

11/08/13 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: «Μην τολμήσει η κυβέρνηση να αγγίξει τις κατοικίες»

«Αυτό που είναι απαραίτητο είναι μια νέα σεισάχθεια», αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, για κατασχέσεις ακινήτων.
      Pin It

Επιθετική ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, για κατασχέσεις και πλειστηριασμούς ακινήτων. Μεταξύ άλλων, η αξιωματική αντιπολίτευση προειδοποιεί την κυβέρνηση να μην τολμήσει να αγγίξει τις κατοικίες, στο πλαίσιο της υλοποίησης της μνημονιακής πολιτικής.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Η κυβέρνηση συνολικά και ο κ. Στουρνάρας ειδικότερα με την υλοποίηση της μνημονιακής πολιτικής, αφού έχουν αφαιμάξει την πλειοψηφία της κοινωνίας μέσα από τη μείωση μισθών και συντάξεων, χαράτσια και έκτακτους φόρους που γίνονται μόνιμοι και έχοντας στείλει εκατομμύρια πολίτες στην ανεργία, είναι έτοιμοι να πάρουν και τα σπίτια.

Προειδοποιούμε την κυβέρνηση να μην τολμήσει να αγγίξει τις κατοικίες, πετώντας οικογένειες στο δρόμο. Αυτό που είναι απαραίτητο είναι μια νέα «σεισάχθεια»  με την  πρόταση που έχει από καιρό καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ.»

efsyn.gr 

Scroll to top