Pin It

Στις 28 Αυγούστου κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων της σειράς «Glee», στον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha. Η σειρά-φαινόμενο, που έχει κάνει όλη την Αμερική να τραγουδάει και να χορεύει στους ρυθμούς διασκευασμένων επιτυχιών, έχει σαρώσει τα βραβεία Χρυσές Σφαίρες και Grammy, ενώ έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικό κοινό σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

 

Ο γνωστός δημιουργός των Nip/Tuck και American Horror Story, Ράιαν Μέρφι, οδηγεί τον τηλεθεατή σε μία μικρή πόλη του Οχάιο, όπου ένας καθηγητής ισπανικών φτιάχνει μια ξεχωριστή χορωδία, της οποία μέλη είναι κάθε λογής «περιθωριοποιημένοι» μαθητές, που κάνουν τα πάντα για να λάμψουν και να ξεχωρίσουν μέσα από τη μουσική, ενώ στόχο έχουν το πρώτο βραβείο στον ετήσιο μουσικό διαγωνισμό σχολείων της Αμερικής. Βέβαια, τα πάντα συνωμοτούν εναντίον τους. Στη σειρά πρωταγωνιστούν νεαροί ηθοποιοί, των οποίων η καριέρα εκτοξεύτηκε μετά τη συμμετοχή τους στο αμερικανικό σίριαλ, ενώ εμφανίσεις guest star κάνουν πολλοί γνωστοί ηθοποιοί και καλλιτέχνες, όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου, ο Ρίκι Μάρτιν, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και η Γκλόρια Εστεφάν.

 

Ο πρόσφατος θάνατος (στις 13 Ιουλίου) του νεαρού πρωταγωνιστή Κόρι Μόντεϊθ, που υποδυόταν τον Φιν Χάντσον στη σειρά, από υπερβολική χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ, προκάλεσε σοκ στον κόσμο του θεάματος. Ο 31χρονος Καναδός βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του από την υπηρεσία του ξενοδοχείου, όταν δεν παρουσιάστηκε για να κάνει τσεκ άουτ και δεν απαντούσε στο τηλέφωνο. Ηταν γνωστό ότι ο Μόντεϊθ είχε προβλήματα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ και μάλιστα τον περασμένο Απρίλιο είχε εισαχθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο νεαρός ηθοποιός είναι από τους ελάχιστους που έχουν εμφανιστεί και στα 89 επεισόδια της σειράς που έχουν γυριστεί μέχρι στιγμής.

 

Δ.Α.

 

Scroll to top