Pin It

Σοβαρά επεισόδια με τρεις τραυματίες, μαχαιριές, δακρυγόνα, καρέκλες και άλλα αντικείμενα χθες στην Πάτρα πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό.

 

Ολα ξεκίνησαν την ώρα που οι οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαιναν οργανωμένοι στο γήπεδο για το ματς. Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν τα τοπικά ΜΜΕ, ένας φίλος της Παναχαϊκής τούς προκάλεσε κι εκείνοι του επιτέθηκαν.

 

Λίγο αργότερα, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου μεταφέρθηκε αστυνομικός ο οποίος ήρθε στα χέρια με φιλοξενούμενους οπαδούς έξω από το γήπεδο και συγκεκριμένα στη θύρα που βρίσκονταν και ετοιμάζονταν να μπουν για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

 

Ενας απ' αυτούς του επιτέθηκε πιθανότατα με μαχαίρι και τον χτύπησε στην πλάτη. Αμέσως στο σημείο κατέφθασε ασθενοφόρο το οποίο τον παρέλαβε αιμόφυρτο, ενώ έχει τραυματιστεί ένας ακόμη άνδρας της ΕΛ.ΑΣ. στο μάτι, ευτυχώς πιο ελαφρά.

 

Ενταση και στους δρόμους της Πάτρας με συμπλοκές που είχαν ως αποτέλεσμα την επέμβαση των ΜΑΤ.

 

Ενας τρίτος τραυματίας είναι οπαδός της Παναχαϊκής, ο οποίος, στην προσπάθειά του να ξεφύγει από αντίπαλους που τον κυνηγούσαν, πήδησε από τις εξέδρες και έπεσε στο ταρτάν του σταδίου. Χτύπησε ελαφρά στα πόδια και κατέληξε επίσης στο νοσοκομείο.

 

Πριν από την έναρξη του ματς, είχαμε ένα ακόμη θέμα, όταν ομάδα Ολυμπιακών έσπασε τα κάγκελα και έκανε κατάληψη στη σκεπαστή κερκίδα του γηπέδου, σε χώρο ο οποίος ανήκει παραδοσιακά στους αντίπαλους οπαδούς.

 

Προβλήματα υπήρξαν και κατά την είσοδο των φιλοξενουμένων στο γήπεδο, με τα ΜΑΤ να κάνουν χρήση δακρυγόνων. Επίσης, στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, οπαδοί του Ολυμπιακού πλακώθηκαν με ΜΕΑτζήδες και τους πέταξαν καθίσματα.

 

Με ανακοίνωση που διαβάστηκε από τα μεγάφωνα του γηπέδου η ΠΑΕ Παναχαϊκή ρίχνει ευθύνες στον αστυνομικό διευθυντή Αχαΐας και τους υπεύθυνους για την «παράνομη», όπως ανέφερε, είσοδο των οπαδών του Ολυμπιακού στη σκεπαστή.

 

Scroll to top