22/08/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Δώστε τον Ρούνεϊ στον Μουρίνιο

Η Τσέλσι προσφέρει τον Χουάν Μάτα ως αντάλλαγμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
      Pin It

Η Τσέλσι προσφέρει τον Χουάν Μάτα ως αντάλλαγμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

 

Του Θ. Ασημακόπουλου

 

Στις δέκα μέρες που απομένουν για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, τα μάτια μας έχουν να δουν πολλά ακόμα. Συμφωνίες που μέχρι σήμερα φαντάζουν αδύνατες, θα πραγματοποιηθούν έστω και την τελευταία στιγμή.

 

Πέρα από τον Μπέιλ που στο φινάλε θα γίνει παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, αντίστοιχη μοιάζει και η περίπτωση του Γουέιν Ρούνεϊ.

 

Η επιμονή του Ζοσέ Μουρίνιο κάπως πρέπει να ανταμειφθεί. Αυτός είναι και ο λόγος που οι διοικήσεις της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συζητούν… διακριτικά το θέμα.

 

Τα πράγματα έχουν σκουρύνει για τον Ντέιβιντ Μόγες στον καταρτισμό της ενδεκάδας. Τι του λείπει; Ενας αξιόπιστος εξτρέμ. Στο ρόστερ των πρωταθλητών υπάρχουν μόλις τρεις. Ο Βαλένσια, ο φευγάτος Νάνι και ο τραυματίας Ασλεϊ Γιανγκ. Αναγκαστικά μετατοπίζεται στα πλάγια ο Ουέλμπεκ ή ο Καγκάουα. Αρα, οι «κόκκινοι διάβολοι» βρήκαν τη λύση. Αφ' ενός θα ξεφορτωθούν τον γκρινιάρη Ρούνεϊ κι αφ' ετέρου θα ενισχυθούν σε έναν τομέα όπου πονάνε.

 

Κάπως έτσι, αποφάσισαν να ζητήσουν ως αντάλλαγμα τον Χουάν Μάτα! Ο Μουρίνιο λέει πως υπολογίζει τον Ισπανό. Η αλήθεια όμως είναι πως δεν τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση. Για να πάρει τον διακαή πόθο του, θα μπορούσε να θυσιάσει τον κοντόσωμο διεθνή Ισπανό ποδοσφαιριστή.

 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από τη μεριά της, θα «καίγεται» ακόμη περισσότερο για έναν εξτρέμ αν παραχωρήσει τον Νάνι. Ο Πορτογάλος βρίσκεται στο στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν, που –ως γνωστόν- αποκτά όποιον παίκτη θέλει.

 

Ο Λοράν Μπλαν πάνω στη φούρια του να επιστρέψει η ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών, θέλει έναν ποδοσφαιριστή για τα άκρα και καλείται να διαλέξει ανάμεσα σε αυτόν και τον Ντι Μαρία.

 

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι σε θέση να παραχωρήσει τον Αργεντινό όταν αποκτήσει τον Γκάρεθ Μπέιλ. Πάλι αυτός μπροστά μας…

 

Scroll to top