sport23_8r

23/08/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Το «7» επέστρεψε στον Ραούλ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φόρεσε το 11 και η Ρεάλ Μαδρίτης ανέβαλε για σήμερα την ανακοίνωση της μεταγραφής του Μπέιλ για να μη χαλάσει τη γιορτή του αρχηγού.
      Pin It

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φόρεσε το 11 και η Ρεάλ Μαδρίτης ανέβαλε για σήμερα την ανακοίνωση της μεταγραφής του Μπέιλ για να μη χαλάσει τη γιορτή του αρχηγού

 

Του Θ. Ασημακόπουλου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οσο και να προμοτάρει το CR7 o Κριστιάνο Ρονάλντο, χθες το άφησε στην άκρη, αφού έτσι κι αλλιώς το «7» το καλό της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πάντα ο Ραούλ!

 

Ο πρώην παίκτης της «βασίλισσας» φόρεσε χθες και πάλι τη λευκή φανέλα έπειτα από τρία χρόνια απουσίας (1.123 ημέρες), στο φιλικό ματς με την τωρινή του ομάδα, την Αλ Σαντ του Κατάρ.

 

Ολα ήταν έτοιμα από νωρίς χθες για να υποδεχθούν τον 36χρονο Ισπανό επιθετικό. Οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν παραταχθεί, ακριβώς πίσω από τα τρόπαια που κατέκτησε στη Μαδρίτη. Και δεν μιλάμε για ψιλολόγια. Εξι πρωταθλήματα, 4 Σούπερ Καπ Ισπανίας, 1 Σούπερ Καπ Ευρώπης, 2 Διηπειρωτικά και στη μέση τα τρία Τσάμπιονς Λιγκ…

Το κατάμεστο «Μπερναμπέου» αποθέωσε τον Ραούλ Γονθάλεθ, ο οποίος μόλις μπήκε στο γήπεδο αντίκρισε την choreo με το όνομά του και κατόπιν κατευθύνθηκε στα επίσημα, όπου ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος τού έδωσε μια μινιατούρα με το άγαλμα της Κυβέλης, εκεί που ο μεγάλος αρχηγός πανηγύρισε όλα τα τρόπαια της ζωής του.

 

Πριν αρχίσει το ματς, ο Ικερ Κασίγιας (που στα φιλικά τουλάχιστον παίζει…) πήγε μπροστά του και του παρέδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, σε μια άκρως συναισθηματική στιγμή.

 

Για να επιστρέψουμε στην πραγματικότητα, χθες το βράδυ ο πολύς Κριστιάνο αρκέστηκε στη φανέλα με το νούμερο «11», που έχει μείνει κενή, περιμένοντας τον Γκάρεθ Μπέιλ.

 

Δεν θα χρειαστούν όμως άλλες καθυστερήσεις. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ τα βρήκε με τον Ντάνιελ Λίβι της Τότεναμ και σήμερα θα ανακοινωθεί επιτέλους η πλέον πολύκροτη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού.

 

Ολα έχουν συμφωνηθεί από χθες, αλλά λόγω της επανεμφάνισης του Ραούλ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» κρίθηκε σωστό να μην μπει σε δεύτερη μοίρα η γιορτή.

 

Πάντως, δεν έλειψαν οι βιασύνες από τους ανθρώπους των «μερένγκες». Γύρω στις 9.30 το βράδυ, η φανέλα του Μπέιλ ήταν διαθέσιμη προς πώληση από το online κατάστημα της ομάδας και μόλις το λάθος έγινε αντιληπτό, το σάιτ «έπεσε» για… τεχνικούς λόγους. Λίγο μετά, η αγγλική έκδοση της επίσημης ιστοσελίδας ανακοίνωσε τη μεταγραφή, όμως αμέσως η είδηση κατέβηκε.

 

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα δώσει 99.000.000 ευρώ στην Τότεναμ και θα κάνει δικό της τον Ουαλό, στην ακριβότερη αγοραπωλησία ποδοσφαιριστή όλων των εποχών!

 

Στο deal δεν θα συμπεριλαμβάνεται ο Φάμπιο Κοεντράο, παρότι ο Βίλας Μπόας τον θέλει για το αριστερό άκρο της άμυνας των Λονδρέζων. Μέσα στο Σαββατοκύριακο, ο Μπέιλ θα μεταβεί στη Μαδρίτη, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και την επόμενη εβδομάδα θα παρουσιαστεί κι επίσημα…

 

Scroll to top