09/01/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΣΙΛΒΙΟ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ «Ο Μπαλοτέλι είναι σαν το σάπιο μήλο»

Του Θ. Ασημακόπουλου Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι από τα πλέον συζητημένα και αμφιλεγόμενα πρόσωπα στον κόσμο. Εν μέσω σκανδάλων, αλλά και της φημολογίας ότι θα συνασπιστεί με τη Λέγκα του Βορρά, ώστε να γίνει ο επόμενος Υπουργός Οικονομικών της Ιταλίας (φοβερά πράγματα...), έχει τον χρόνο να ασχολείται και με τη Μίλαν. Είδηση.
      Pin It

Του Θ. Ασημακόπουλου

 

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι από τα πλέον συζητημένα και αμφιλεγόμενα πρόσωπα στον κόσμο. Εν μέσω σκανδάλων, αλλά και της φημολογίας ότι θα συνασπιστεί με τη Λέγκα του Βορρά, ώστε να γίνει ο επόμενος Υπουργός Οικονομικών της Ιταλίας (φοβερά πράγματα…), έχει τον χρόνο να ασχολείται και με τη Μίλαν.

 

Είδηση αποτελεί πάντα, έστω και μια δήλωση του Καβαλιέρε. Οταν, μάλιστα, πρόκειται για ολόκληρη συνέντευξη με μοναδικό θέμα το ποδόσφαιρο, τότε το ενδιαφέρον κορυφώνεται. Ας δούμε τι είπε ο πρόεδρος των «ροσονέρι» σε τηλεοπτικό σταθμό της χώρας του.

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΛΟΤΕΛΙ

 

«Εχει ακουστεί πολλές φορές ότι τον θέλουμε, αλλά δεν είναι έτσι. Αν βάλεις ένα σάπιο μήλο μέσα στα αποδυτήρια, τότε μπορεί να επηρεάσει και τους υπόλοιπους. Δεν επιθυμώ να τον δω με τη φανέλα της Μίλαν».

 

ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

 

«Θέλουμε να κάνουμε ανανέωση στον σύλλογο. Γι' αυτό ενδιαφερόμαστε μόνο για νεαρούς παίκτες. Εναν Ιταλό και δύο ξένους. Δεν ξέρω αν θα τους αποκτήσουμε. Ομως, έχουμε συγκεκριμενοποιήσει τους στόχους μας. Μου αρέσουν οι Ντέστρο και Σαντόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι…»

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΝΑΪΝΤΕΡ

 

«Γράφεται πως θα ήταν καλή ευκαιρία να παίρναμε έναν παίκτη από τη συμπολίτισσα. Πόσων χρόνων είναι ο Σνάιντερ; 28; Πολύ μεγάλος για τη Μίλαν…»

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΓΚΡΙ

 

«Αν θα συνεχίσει στη Μίλαν; Ενας πρόεδρος πρέπει πάντα να λέει την αλήθεια. Γι' αυτό… πάμε στην επόμενη ερώτηση παρακαλώ!»

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ

 

«Πάντα ήθελα να τον φέρω στην ομάδα. Τα τελευταία 2-3 χρόνια, η Μπαρτσελόνα παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στον κόσμο. Μου έχει πει ότι του αρέσει το Μιλάνο και πως θαυμάζει τη λίμνη του Κόμο. Μπορώ να του προσφέρω μια βίλα εκεί, αλλά ακόμα κι έτσι οι πιθανότητες να έρθει στην ομάδα μας είναι λίγες».

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΟ

 

«Πάντα η πόρτα μας είναι ανοιχτή για να επιστρέψει. Θεωρώ ότι σε 1-1,5 χρόνο θα παίζει και πάλι στη Μίλαν. Εγιναν μία σειρά από περιστατικά που τον ώθησαν να πάει στην Κορίνθιανς».

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΡΛΟ

 

«Αποτελεί για μένα μια πληγή στην καρδιά, αλλά και όλους τους “ροσονέρι”. Στην τελευταία του χρονιά υπήρχαν πολλά προβλήματα στον σύλλογο, αν κι εμείς θέλαμε να τον κρατήσουμε. Παραμένει φίλος μου και κάθε φορά που τον βλέπω να αγωνίζεται και να διαπρέπει, η θλίψη μου ολοένα και μεγαλώνει».

 

Οι δύο μεγαλύτεροι αντίπαλοι στην Ιταλία είναι η Γιουβέντους με τη Μίλαν. Μπορεί ούτε φέτος να μην ανταγωνίζονται για το πρωτάθλημα, αλλά ο αποψινός νοκ άουτ προημιτελικός για το Κύπελλο Ιταλίας είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να λύσουν εντός αγωνιστικού χώρου τις διαφορές τους.

 

Εξω απ' αυτόν, θα παλέψουν για την υπογραφή του Ντιντιέ Ντρογκμπά, αν και η Γιούβε δείχνει να βρίσκεται πιο κοντά.

 

 

 

 

 

Scroll to top