tsipras2010

07/04/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Τσίπρας: «Νίκη της δημοκρατίας το δημοψήφισμα για ΕΥΑΘ»

Να στείλουν ένα καθαρό και σημαντικό πολιτικό μήνυμα, ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από τους Θεσσαλονικείς, χαρακτηρίζοντας ως «πρώτη νίκη» το άτυπο δημοψήφισμα .
      Pin It

«Έχει τεράστια σημασία και είναι και μια νίκη της δημοκρατίας σε μια ολοένα και πιο αυταρχική διακυβέρνηση στην εποχή του Μνημονίου. Όσο πιο ισχυρό είναι το μήνυμα, θα έχουμε πετύχει μια σημαντική ανατροπή».

Το παραπάνω ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ζητώντας από τους Θεσσαλονικείς να στείλουν ένα καθαρό και σημαντικό πολιτικό μήνυμα, ψηφίζοντας «όχι» στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ, στο άτυπο δημοψήφισμα που θα διενεργηθεί στις 18 Μαΐου μαζί με τις αυτοδιοικητικές εκλογές .  

Ο κ. Τσίπρας είχε συνάντηση με το συντονιστικό πολιτών και φορέων «SOSTE το Νερό», στις εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο 93,4», κατά την οποία χαρακτήρισε ως «πρώτη νίκη» τη διοργάνωση του δημοψηφίσματος.

Από την πλευρά τους, τα μέλη του συντονιστικού ενημέρωσαν τον κ. Τσίπρα για τους αγώνες κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ και σημείωσαν πως αυτοί δεν σταματούν στο δημοψήφισμα, αλλά θα συνεχίσουν και μετά τις εκλογές, γιατί περιμένουν πως η κυβέρνηση θα επισπεύσει τις διαδικασίες ιδιωτικοποίησης.

 

Σχετικά θέματα:

 

efsyn.gr

 

Scroll to top