voultepsi

30/09/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Βούλτεψη: «Δεν είμαστε σε προεκλογική περίοδο»

Η κυβερνητική εκπρόσωπος επανέλαβε πως η χώρα δεν οδεύει προς εκλογές, μίλησε για το «μεγάλο στοίχημα» της κυβέρνησης» και υποστήριξε πως είναι «μία απίθανη ανομία η οποία πρέπει να λήξει» αναφερόμενη στην κατάσταση με τους Ρομά στο Χαλάνδρι.
      Pin It

«Δεν είμαστε σε προεκλογική περίοδο. Είμαστε σε περίοδο κατά την οποία η χώρα φέρνει σε πέρας την τελευταία και πιο κρίσιμη αξιολόγησή της σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα και με αυτό εμείς ασχολούμαστε αυτή τη στιγμή. Προεκλογική περίοδος υπάρχει όταν προκηρύσσονται εκλογές – πριν δεν υπάρχει».

Το παραπάνω ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, συμπληρώνοντας πως «στόχος μας είναι ένας: να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση, να πάμε στη συζήτηση για το χρέος, να γίνει η ελάφρυνση και η ανακούφιση του κόσμου. Να φανεί, δηλαδή, στον κόσμο αυτό το οποίο προσπαθούμε. Αυτό είναι αυτή τη στιγμή το μεγάλο στοίχημα της κυβέρνησης».

Για την τρόικα σημείωσε πως «είναι η τελευταία διαπραγμάτευση» από την οποία θα εξαρτηθούν πολλά. Για την κατάσταση με τους Ρομά στο Χαλάνδρι, υποστήριξε πως είναι «μία απίθανη ανομία η οποία πρέπει να λήξει».

Η κ. Βούλτεψη υποστήριξε πως «δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στον κ. Μητσοτάκη και στον κ. Ντινόπουλο», ενώ επανέλαβε την άποψή της περί «απόπειρα προπαγανδιστικής επιβολής» αναφερόμενη στη δημοσκόπηση της «Public Issue για την «Εφημερίδα των Συντακτών» που δίνει προβάδισμα 11 μονάδων για τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Σχετικά θέματα:

efsyn.gr

Scroll to top