Mixaloliakos-Vasilis

18/05/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Β. Μιχαλολιάκος: «Βιάστηκαν να πανηγυρίσουν»

«Θα δώσουμε τον αγώνα μέχρι τέλους και νικηφόρα», είπε ο νυν δήμαρχος Πειραιά, κάνοντας σαφείς αναφορές στον αντίπαλό του για τη δημαρχία, Γιάννη Μώραλη .
      Pin It

«Δώσαμε και δίνουμε τον αγώνα για τον Πειραιά των ονείρων μας, τον Πειραιά που αξίζει να δούμε. Θα τον δώσουμε μέχρι τέλους και νικηφόρα», είπε ο νυν δήμαρχος και υποψήφιος για τη δημαρχία Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους στο εκλογικό του κέντρο.

Απευθυνόμενος εμμέσως πλην σαφώς, στον πολιτικό αντίπαλό του, Γιάννη Μώραλη, σημείωσε: «Βιάστηκαν να πανηγυρίσουν. Ξέρω ποιος θα κόψει το νήμα στο τέλος. Ξέρουμε με ποιους, απέναντί μας, αγωνιστήκαμε. Απευθυνόμαστε στον ελεύθερο πολίτη που δεν παίρνει γραμμή από τα διαπλεκόμενα».

Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Μώραλης εμφανίζεται να προηγείται στο exit poll που διενεργήθηκε για το δήμο Πειραιά από τον Alpha με ένα ποσοστό που κυμαίνεται μεταξύ του 33,5%-37,5%. Δεύτερος είναι ο Βασίλης Μιχαλολιάκος με ποσοστό μεταξύ 28% και 32%. Στην τρίτη θέση εμφανίζεται ο Θοδωρής Δρίτσας με ποσοστό μεταξύ 18,5% και 22,5%. Η Ελπίδα Παντελάκη ακολουθεί με ποσοστό από 4% έως 6%. Ανάλογο ποσοστό και για τον Νίκο Κούζηλο.

 

efsyn.gr

Scroll to top