stauros-kontonis

19/09/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Οι αποκαλύψεις της Εφ.Συν. εκθέτουν τη δικομματική»

Σχολιάζοντας τις συνεχείς επαφές του πρώην γενικού γραμματέα της κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκου, με την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Κοντονής, τόνισε ότι εκθέτουν ανεπανόρθωτα τη δικομματική κυβέρνηση που ακόμα «κωφεύει».
      Pin It

Αναλυτική η ανακοίνωση του κ. Κοντονή:

Οι τελευταίες αποκαλύψεις της «Εφημερίδας των Συντακτών» σχετικά με τις συνεχείς επαφές μέσω μηνυμάτων του δεξιού χεριού του πρωθυπουργού, κ. Τάκη Μπαλτάκου, οι οποίες γίνονταν ακόμα και μετά proti.18.9τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, με την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής εκθέτει ανεπανόρθωτα τη δικομματική κυβέρνηση, η οποία έως αυτή τη στιγμή «κωφεύει» για το γεγονός.

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για την ίδια κυβέρνηση η οποία εφηύρε και στήριξε την παντελώς ανιστόρητη θεωρία των δύο άκρων, επιχειρώντας την ταύτιση της ριζοσπαστικής και ανανεωτικής αριστεράς με την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Εκθέτει όμως πολλαπλώς και τη Χρυσή Αυγή, η οποία έως τώρα παρουσιαζόταν ως δήθεν αντισυστημικό και αντιμνημονιακό κόμμα και σήμερα 1αποκαλύπτεται ότι λάμβανε απευθείας εντολές από το Μέγαρο Μαξίμου, τις οποίες και τηρούσε.

Ας γνωρίζουν, λοιπόν, όσοι την ψηφίζουν ότι η νεοναζιστική συμμορία ευρίσκετο σε διατεταγμένη υπηρεσία προστασίας των νομοθετικών πρωτοβουλιών της κυβέρνησης και λάμβανε τα συγχωροχάρτια του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος με τις ασχήμιες των βουλευτών της εντός του κοινοβουλίου. Τέτοια αντισυστημική δύναμη πραγματικά πρώτη φόρα συναντούμε.

 

efsyn.gr

Scroll to top