Atromitos-Platanias

24/08/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

SPORT

Με το δεξί ο Ατρόμητος, «σκόνταψε» ο ΠΑΟΚ

Εντός έδρας «γκέλα» για τον Δικέφαλο στην άδεια Τούμπα. Πρώτη νίκη για την ομάδα του Περιστερίου στο φετινό πρωτάθλημα. Τρεις βαθμοί και για Βέροια, ΠΑΣ Γιάννινα.
      Pin It

«Καλή αρχή» έκανε ο Ατρόμητος στη Σούπερ Λίγκα για τον Ατρόμητο, καθώς επικράτησε 1-0 του Πλατανιά στο Περιστέρι, με γκολ του Παπάζογλου στο 20ο λεπτό. Αποβλήθηκε στο 90΄ ο Ζουμπουλάκης του Πλατανιά που υπέπεσε σε πέναλτι, το οποίο έχασε (δοκάρι) ο Τάτος.

Paok-KalloniΑντίθετα, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα του στην πρώτη του εμφάνιση στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας κόντρα στην Καλλονή, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στην -άδεια λόγω τιμωρίας- Τούμπα. Η ΑΕΛΚ προηγήθηκε με τον Καμαρά στο 64΄, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» ισοφάρισε στο 74΄ με τον Περέιρα, ο οποίος αποβλήθηκε στο 87΄. Με δέκα παίκτες τελείωσαν τον αγώνα και οι νησιώτες, λόγω αποβολής του Μπαρέρα στις καθυστερήσεις.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, από γκολ του Μπαράλες στο 42′, ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος και νίκησε δίκαια στο γήπεδό του 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης, στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας. Τα γκολ σημείωσαν οι Τσάβες (59΄), Ίλιτς (67΄) και Τζημόπουλος (70΄).

Σε ένα χορταστικό ματς από φάσεις και γκολ, η Βέροια νίκησε στην έδρα της 3-2 την Ξάνθη, για την πρεμιέρα του Σούπερ Λίγκας. Οι Βεργώνης (41΄), Μπεν (49΄), Ντουμίτρου (83΄) τα γκολ της γηπεδούχου ομάδας, οι Ομπόντο (77΄) και Λουσέρο με πέναλτι (80΄) σκόραραν για τους φιλοξενούμενους.

 

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

  • Κέρκυρα-Πανθρακικός… 2-1
  • ΟΦΗ-Παναιτωλικός… 1-0
  • Ολυμπιακός-Νίκη Βόλου… 3-1
  • Ατρόμητος-Πλατανιάς… 1-0
  • Βέροια-Ξάνθη… 3-2
  • ΠΑΟΚ-Καλλονή… 1-1
  • ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης… 3-1

 

 

Σχετικά θέματα: 

 

efsyn.gr 

 

Scroll to top