samaras-papoulias

03/11/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απορρίπτει τις εκλογές ο Αντ. Σαμαράς

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο πρωθυπουργός επανέλαβε την πεποίθησή του, πως πρόωρες εκλογές δε θα γίνουν, ενώ επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα που λίγο νωρίτερα ζήτησε προσφυγή στις κάλπες.
      Pin It

«Είναι ενδιαφέροντα όσα έρχονται και όσα έγιναν. Έχουν αφήσει ίχνη. Η κατάσταση επιβάλλει την ελάχιστη συνεννόηση» είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, στον Αντώνη Σαμαρά στη συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο πρωθυπουργός, απάντησε: «Σας άκουσα να το λέτε και το μεσημέρι και συμφωνώ απολύτως. Ήρθα για να σας ενημερώσω για την κατάσταση στο εσωτερικό της χώρας, για τη διεθνή κατάσταση, για την πορεία των διαπραγματεύσεων, για το ταξίδι στην Κύπρο και την Αίγυπτο».

Της συζήτησης Προέδρου της Δημοκρατίας και πρωθυπουργού, προηγήθηκε η ορκωμοσία των δύο νέων υπουργών, Ν. Δένδια και Κ. Σκρέκα.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο Αντώνης Σαμαράς, εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας: «Ο κ. Τσίπρας ζήτησε πάλι απόψε πρόωρες εκλογές. Αυτό δηλαδή το οποίο δεν θέλει, απεύχεται ο ελληνικός λαός και εκείνο το οποίο φοβούνται οι ξένες αγορές», είπε ο πρωθυπουργός.

Και πρόσθεσε: «Είχα την ευκαιρία να επαναλάβω ότι πρόωρες εκλογές δεν θα γίνουν, γιατί έχω την βαθιά πεποίθηση ότι οι Έλληνες βουλευτές υπεύθυνα σκεπτόμενοι θα εκλέξουν νέο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας. Διανύσαμε πολύ δρόμο, πάρα πολύ δρόμο για να τα τινάξουμε όλα στον αέρα».

 

Σχετικό θέμα:  Προσφυγή στη λαϊκή βούληση ζητεί ο Αλ. Τσίπρας

 

efsyn.gr

Scroll to top