nobacco-aresmares

03/11/14 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Nobacco ανοίγει τον διάλογο για το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Η κορυφαία ελληνική εταιρεία ηλεκτρονικού τσιγάρου ανοίγει τον δημόσιο διάλογο για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τις συνέπειες του ατμίσματος στην υγεία με ειδική εκδήλωση που διοργανώνει αύριο (Τρίτη, 11:30 π.μ.) στο ξενοδοχείο «Radisson Blu Park» (λεωφ. Αλεξάνδρας 10).
      Pin It

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν με ειδική βιντεο-προβολή η νέα εκστρατεία ενημέρωσης για τις συνέπειες του ατμίσματος στην υγεία «Melitzanistas», καθώς και το πρώτο ελληνικό σχήμα παραγωγής υγρών αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου σε συνεργασία με το τμήμα φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών «Aquarius Project». Θα ακολουθήσουν σύντομες ερωτήσεις με δημοσιογράφους.

Η συνεργασία της Νobacco με το Πανεπιστήμιο Πατρώ είναι πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα, πιστοποιεί δε τη συνεχή δέσμευση της εταιρίας να εξελίσσει συνεχώς τα προϊόντα της και να εγγυάται εμπράκτως την ποιότητα και την ασφάλειά τους.

Μετά τη συνέντευξη Tύπου θα ακολουθήσει εκδήλωση όπου διακεκριμένοι επιστήμονες και καθηγητές Καρδιολογίας, Βιοχημείας και Φαρμακευτικής Χημείας θα παρουσιάσουν τα τελευταία δεδομένα γύρω από τη χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου ως ασφαλές υποκατάστατο του τσιγάρου, μέρος μιας ολοκληρωμένης, πιο υγιεινής διαχείρισης της εξάρτησης από τη νικοτίνη.

Scroll to top