ist college

03/04/14 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημέρα Καριέρας του IST College

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και φέτος η εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας» που διοργάνωσε για 17η συνεχή χρονιά το IST College στις εγκαταστάσεις του, την Τετάρτη, 2 Απριλίου .
      Pin It

Με τη συμμετοχή πλήθους εταιρειών η «Ημέρα Καριέρας», την Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014, έφερε σε επαφή τους φοιτητές και αποφοίτους του IST College με εκπροσώπους εταιρειών από διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας, βοηθώντας την ένταξη των φοιτητών στην αγορά εργασίας.

Την Ημέρα Καριέρας τίμησε με την παρουσία του ο κ. Βασίλειος Κορκίδης, Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (Ε.Σ.Ε.Ε.) απευθύνοντας χαιρετισμό στους εκπροσώπους των εταιριών και στους φοιτητές.

Το IST College έχει ως στόχο τη σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας και την ανάπτυξη ενός περιβάλλοντος που στηρίζει, ενθαρρύνει και καλλιεργεί την σύγχρονη επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.

Ο στόχος αυτός επιτυγχάνεται μέσω προγραμμάτων σπουδών άμεσα συμβατών με την αγορά εργασίας, μέσω μίας πληθώρας δραστηριοτήτων όπως η οργάνωση σειράς ενεργειών για τους φοιτητές (Ημέρα Καριέρας, διαλέξεις, παρουσιάσεις, εκπαιδευτικές επισκέψεις, διαγωνισμός επιχειρηματικότητας και καινοτομίας Crazy Business Ideas, κλπ.).

Scroll to top