13/12/13 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ετήσιο Φιλανθρωπικό Bazaar Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ

Το Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ πραγματοποιεί και φέτος φιλανθρωπικό bazzar την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, με στόχο την ενίσχυση των «Παιδικών Χωριών SOS» και του Εργαστηρίου Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα».
      Pin It

BazaarIekDelta

Το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας ετοιμάζονται να μεταδώσουν οι σπουδαστές του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ ενόψει των γιορτών. Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013, από τις 10:00 π.μ. έως και τις 20:00 μ.μ. το Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ θα αγκαλιάσει το έργο που επιτελούν τα «Παιδικά Χωριά SOS» και το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα» και θα φιλοξενήσει τα φιλανθρωπικά bazaar τους στις κεντρικές εγκαταστάσεις του.

Οι σπουδαστές Προσχολικής Αγωγής και Προσχολικής Αγωγής Α.Μ.Ε.Α θα επιμεληθούν με πολύ χαρά τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές που θα είναι προς πώληση, για την ενίσχυση των εσόδων των «Παιδικών Χωριών SOS» και της «Μαργαρίτας».

Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι σπουδαστές «Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής & Μαγειρικής Τέχνης» και τη μουσική επιμέλεια θα αναλάβουν οι σπουδαστές «Sound & Music Technology».
Το Ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ πραγματοποιείται με την υποστήριξη των : «Tuvunu» και «Imaginarium».

Scroll to top