26/10/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ

      Pin It

Του Λάκη Μπέλλου

 

Νέα ρύθμιση: 100 χρόνια!

 

Φάνηκε από την πρώτη στιγμή. Η ρύθμιση των 100 δόσεων δεν θα περπατήσει με τίποτα. Στην κυβέρνηση πίστευαν ότι θα βγουν στους δρόμους οι οφειλέτες να πανηγυρίσουν, αλλά αυτοί που βγήκαν ήταν μόνον οπαδοί του Ολυμπιακού για τη Γιούβε και οπαδοί του ΠΑΟ για την ισοπαλία με την Αϊντχόφεν. Εκεί κατάντησε ο Παναθηναϊκός.

 

Ο μεγαλύτερος περιορισμός είναι ότι δεν υπάρχει σάλιο, που έλεγε ο Λοβέρδος. Και πιο κωμικό είναι να έχεις πληρώσει τον Οκτώβριο για να ενταχθείς στη ρύθμιση. Να έχεις πληρώσει δηλαδή τον Οκτώβριο του 2014 για να πληρώσεις τον Οκτώβριο του 2004. Ε, ούτε στις καλύτερες κωμωδίες.

 

Αλλωστε έρχονται καινούργιοι φόροι – η έκτακτη εισφορά. Τι να φτάσουν 100 δόσεις, όταν δεν έχεις δώσει τη μία;

 

Να πάνε 1.000 οι δόσεις, τίποτα δεν αλλάζει; Πώς θα βρεθεί η ρημάδα η δόση Οκτωβρίου 2014; Και να πάει να γ@@@@@ί του 2004.

 

Αρα η λύση είναι αυτή του τίτλου. Ρύθμιση σε 100 χρόνια. Ε, κάτι θα έχει αλλάξει μέχρι τότε. Μπορεί να 'χουμε φύγει και από το ΔΝΤ. Και το πιο απίθανο ακόμη: δεν θα υπάρχει ίσως έκτακτη εισφορά.

 

Αμα θέλουμε άμεση λύση, υπάρχει το Τζόκερ. Μοιράζει 9 εκατομμύρια ευρώ αύριο. Να τα κατάσχει η κυβέρνηση και να τα μοιράσει. Ενα ευρώ κάθε Ελληνας. Θα το χρειαστεί πολύ αυτό το ευρώ για να πληρώσει τις 100 δόσεις.

 

…………………………………………………..

 

Οπενινγκ στα καλοριφέρ

 

Πολύ ευχάριστα νέα είχαμε χθες το βράδυ. Μετά από πολύ καιρό δεν μας άφησε να κοιμηθούμε ο ήχος του καυστήρα του καλοριφέρ.

 

Δεν συνέβη σε όλα τα σπίτια βέβαια, αλλά υπήρξε σε μερικά. Εγινε όπενινγκ στο καλοριφέρ.

 

Ο ήχος αυτός του καλοριφέρ ήταν μισητός παλιά, τις εποχές της αφθονίας. Μας ξαγρυπνούσε. Δεν μας άφηνε να κλείσουμε μάτι. Καταλάβαμε την έλλειψή του όταν δεν μπορούσαμε να το ανάβουμε.

 

Το όπενινγκ στο καλοριφέρ έγινε με κάθε επισημότητα. Βοήθησε και η ΕΜΥ που πρόβλεψε την πτώση της θερμοκρασίας και στάλθηκαν οι προσκλήσεις.

 

Οι προσκεκλημένοι πήγαιναν με το ίδιο δωράκι. Ενα μπιτόνι πετρέλαιο. Οι οικοδεσπότες έβγαιναν στο μπαλκόνι και φώναζαν: «Βρήκα πετρέλαιοοοο». Οικόπεδο Σωκράτους 12.

 

Προσωπικά έβαλα πετρέλαιο κίνησης γιατί κινούμουν πάνω-κάτω στο δωμάτιο για να ζεσταθώ.

 

Ευτυχώς μου έκανε πρόσκληση στο δικό του όπενινγκ στο καλοριφέρ ο συνάνεργος Αργύρης Ντινόπουλος.

 

Για το όπενινγκ στα καλοριφέρ θα κάνει διάγγελμα απόψε ο Σαμαράς.

 

…………………………………………………………………………………………………

 

Η μεγελοιώδης παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2014

 

«ΚΑΙ ΝΑ, κυρίες και κύριοι, η μεγαλειώδης παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2014 ξεκινάει. Προηγούνται τα εξαθλιωμένα τμήματα του λαού από τα μνημόνια, που αποθεώνονται από τους επισήμους, γιατί θεατές δεν υπάρχουν επειδή τα τελευταία χρόνια η παρέλαση γίνεται πριβέ.

 

ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ τα εξαθλιωμένα τμήματα. Εβαλαν πλάτη στην κυβέρνηση, που το μόνο που δεν τους ζήτησε είναι να στήσουν κώλο. Τι να θυμηθούμε, κυρίες και κυρίες; Χαράτσι, ΕΝΦΙΑ, τα ξέρετε. Και μόνον η αναφορά τους κάνει τα δάκρυά μας να τρέχουν πιο καυτά.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ σε άψογους σχηματισμούς οι αναφερόμενοι στη λίστα Λαγκάρντ και βέβαια όλοι καταχειροκροτούνται γιατί είναι συγγενείς των επισήμων. «Θάρσειν δη Ελβετία εξαγωγείν, όταν η κατάστασις εις Ελλάδαν στριμόκωλος εστί», όπως έγραψε ο Παπαρρηγόπουλος στα απομνημονεύματά του.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ οι ανάπηροι του πολέμου Γιακουμάτου κατά των τιμών. Στην πραγματικότητα δεν είναι ανάπηροι, αλλά σέρνουν τα πόδια τους από την πείνα και βέβαια καταχειροκροτούνται κι αυτοί.

 

ΑΡΧΙΖΕΙ η παρέλαση των μηχανοκίνητων τμημάτων. Να τα βουλευτικά τανκς που είχαν δοθεί στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, πλην του χρυσαύγουλου βουλευτή που είχε Μερτσέντες και έκαιγε πολύ. Περιττό να σας πω ότι κλαίμε όλοι.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ τα σύμβολα του ελληνικού έθνους σήμερα. Τα γερμένα υποβρύχια. Είναι καταπληκτικό, κυρίες και κύριοι. Σε κάθε Ελληνα αντιστοιχούν δυόμισι υποβρύχια. Και αυτά θα μας σώσουν αυτή τη στιγμή από τα τουρκικά «Barbaros» οπότε θα έπρεπε να είχαμε αγοράσει διπλά υποβρύχια για να αντιμετωπίσουμε την τουρκοπετρελαιοεπιβουλή.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ τα ελικόπτερα του Εθνους. Δεν έγραψαν αλλά θα γράψουν Ιστορία, μόλις θα αναχωρούν συντομότατα από διάφορες ταράτσες κυβερνητικών κτιρίων. Συγκίνηση, αλλά πιο πολύ από τους επισήμους στην εξέδρα.

 

ΚΑΙ ΝΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ σχίζουν τον αέρα τα πρωθυπουργικά αεροσκάφη. Αντώνιος Σαμαράς – Ευάγγελος Βενιζέλος κάνουν διάφορους ελιγμούς για να ξεφύγουν από την τρόικα, που τους παίρνει όμως στο κυνήγι.

 

ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ η μεγαλειώδης παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2014. Για πρώτη χρονιά δεν είδαμε τους περήφανους συνταξιούχους, δεν υπάρχουν πουθενά, και αυτό το κενό παρέλασης καταχειροκροτούν οι Ράιχενμπαχ και Φούχτελ, τους οποίους συγχαίρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και πέφτει από τη συγκίνηση κάτω και έρχονται 180 ασθενοφόρα ταυτόχρονα να τον συναρμολογήσουν. ΙΚΕΑ.

 

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, η μεγαλειώδης παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2014 έλαβε τέλος. Και του χρόνου».

 

…………………………………………………………………..

 

Ρομπέρτο vs Καρέλης

Οσα παίρνει ο άνεργος βουλευτής

 

Το ντέρμπι Παναθηναϊκού είναι ντέρμπι Ρομπέρτο και Καρέλη.

 

Αν δεν φάει γκολ ο Ρομπέρτο θα νικήσει ο Ολυμπιακός.

 

Αν βάλει γκολ ο Καρέλης θα νικήσει ο Παναθηναϊκός.

 

Ο Ρομπέρτο έπιασε και τη φοροδιαφυγή.

 

Ο Καρέλης έβαλε γκολ και στον Τζάκι Τσάν και ακυρώθηκε.

 

Το μόνο που δεν έχει πιάσει ακόμα ο Ρομπέρτο, είναι παιδί.

 

Ο Καρέλης δεν έχει βάλει γκολ μόνο στο δίτερμα του Παναθηναϊκού.

 

Με κάθε απόκρουση που κάνει ο Ρομπέρτο, ο Μαρινάκης ανεβάζει την τιμή του ένα εκατομμύριο ευρώ.

 

Με κάθε γκολ που βάζει ο Καρέλης, ο Αλαφούζος ανεβάζει την τιμή του ένα δισεκατομμύριο ευρώ.

 

Ο Ρομπέρτο μπορεί να βάλει γκολ στον Καρέλη, ο Καρέλης όχι.

 

Τον Ρομπέρτο ως τερματοφύλακα του Ολυμπιακού οι στατιστικές τον δείχνουν ότι τρέχει πιο πολύ από τον Καρέλη.

 

 

facebook.com/louketo

 

Scroll to top