Pin It

Φαϊζάλ και μεταγραφικό

 

Του Κ. Μανωλιουδάκη 

 

Λιγότερες από είκοσι τέσσερις ώρες απέμειναν προκειμένου να ξεκαθαρίσει οριστικά και αμετάκλητα αν το ενδιαφέρον του πρίγκιπα Φαϊζάλ για την αγορά του Παναθηναϊκού θα γίνει πράξη ή θα αποτελέσει μια θλιβερή ανάμνηση για τον σύλλογο.

 

Η μέρα της κρίσης πλησιάζει, καθώς η καταληκτική ημερομηνία εκπνέει αύριο, με τον επίσημο Παναθηναϊκό να εκδίδει ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι στη 1 το μεσημέρι θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΠΑΕ με μοναδικό θέμα την κάλυψη της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου ύψους 28 εκατομμυρίων ευρώ.

 

Ταυτόχρονα, οι «πράσινοι» υπογράμμισαν ότι «στη συνέχεια, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχει επέλθει συμφωνία με την πλευρά της Αυτού Υψηλότητας, θα ακολουθήσει νέα συνεδρίαση του Δ.Σ. με σκοπό τον ορισμό νέων μελών, αλλά και την κάλυψη των υποχρεώσεων της εταιρείας».

 

Από την πλευρά του Σαουδάραβα πρίγκιπα, ο εκπρόσωπός του Βλάσης Τσάκας τόνιζε ότι στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας όσο και σήμερα θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις ανάμεσα στους δικηγόρους του Παναθηναϊκού και του πρίγκιπα ώστε να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και υπογράμμιζε ότι στη χώρα μας αναμένεται να βρίσκονται τόσο ο πατέρας του Φαϊζάλ (!) όσο και νομικός σύμβουλός του από τη Σαουδική Αραβία προκειμένου να κατατεθούν τα 28 εκατομμύρια στη διάρκεια της αυριανής μέρας.

 

Επιβεβαίωση για Σπυρόπουλο και Ντίνα

 

Εν τω μεταξύ, χθες επιβεβαιώθηκαν μέχρι κεραίας όσα σας είχαμε αναφέρει σχετικά με τις περιπτώσεις των Σπυρόπουλου και Ντίνα, καθώς αμφότεροι θεωρούνται κλεισμένοι από τώρα για το καλοκαίρι. Για τον μεν Σπυρόπουλο ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε με επίσημο έγγραφο τον Πανιώνιο ότι ξεκίνησε επαφές για την απόκτηση του 20χρονου δεξιού μπακ χαφ, ως όφειλε σύμφωνα με το γράμμα του νόμου, ενώ για τον Ντίνα η επιβεβαίωση ήρθε από την πλευρά της Παναχαϊκής.

 

Οι Πατρινοί ανακοίνωσαν ότι υπέγραψαν προσύμφωνο με τον Παναθηναϊκό για την παραχώρηση του 23χρονου πλάγιου επιθετικού το καλοκαίρι, εξαιτίας της πρότασης του «τριφυλλιού» να παραμένει ο παίκτης έως το καλοκαίρι στην Παναχαϊκή.

 

«Σε προσύμφωνο έχει έρθει η ΠΑΕ Παναχαϊκή για τη μεταγραφή του Θανάση Ντίνα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η προσφορά είναι μικρότερη από εκείνες άλλων ΠΑΕ, ωστόσο είχε το πλεονέκτημα πως ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στην ομάδα μας μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

 

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή, ωστόσο, διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα πως ο ποδοσφαιριστής θα έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι αν η ομάδα μας ανέβει στη Σούπερ Λιγκ».

Scroll to top