Pin It

Του Κ. Μανωλιουδάκη

 

Μέχρι κεραίας επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ των Ισπανών δημοσιογράφων ο Φάμπρι στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Κατενάτσιο, φουλ τακτική, ελάχιστο ρίσκο και αξιοποίηση των άκρων.

 

Αυτά προσπάθησε να περάσει και σε ένα βαθμό τα κατάφερε στο χθεσινό ματς με τον Πλατανιά, όπου οι «πράσινοι» νίκησαν μεν με 2-1 αφήνοντας όμως ανοιχτή τη ρεβάνς στα Χανιά για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

 

Ο νέος προπονητής δείχνει να είναι «ταμάμ» για ομάδα που δεν μπορεί να παίξει σύγχρονο ποδόσφαιρο, επιθετικό, με ορθολογική ανάπτυξη. Και, κακά τα ψέματα, ο φετινός Παναθηναϊκός δεν έχει τους παίκτες και την ποιότητα για να παίξει με τέτοιο τρόπο. Δεν έχει «χτιστεί» με αυτή τη νοοτροπία, αν θέλετε, καθώς όσες επιλογές έγιναν το καλοκαίρι από τον Φερέιρα και όσοι παίκτες έμειναν πλέον στην ομάδα είχαν κοινό παρονομαστή έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, παρεμφερή με αυτόν που επιθυμεί να εφαρμόσει ο Φάμπρι.

 

Κατά τα λοιπά, δεν θα μπορούσε χθες στο ΟΑΚΑ να μην υπάρξουν παράδοξα.

 

Ενα μεγάλο μέρος των οργανωμένων μετακινήθηκε από το πέταλο προς την εξέδρα των επισήμων και είδε όλο το ματς δίπλα από τους VIP, δίχως εντούτοις να παρεκτραπεί, σε αντίθεση με μια μικρή μερίδα φίλων της ομάδας από τη θύρα 9 οι οποίοι τα έχωσαν στον Κουίνσι μετά το τέλος του αγώνα.

 

Αιτία, το γεγονός ότι ο Γκανέζος προτίμησε να ντριμπλάρει από το να διώξει την μπάλα στην τελευταία φάση του αγώνα και η ομάδα παραλίγο να δεχτεί την ισοφάριση. Ας είναι καλά ο Καρνέζης, που το γλίτωσε.

 

Ο Κουίνσι αντέδρασε δυσφορώντας, ο Σο πήδηξε τις διαφημιστικές πινακίδες και ρώτησε με απορία τον κόσμο «γιατί», ενώ κοντά πήγε και ο Σεϊταρίδης με τον Φερέιρα Κινγκ. Τα πράγματα ηρέμησαν γρήγορα και κατά την έξοδό τους όλοι οι παίκτες χειροκροτήθηκαν θερμά από τους οργανωμένους. Ο δε Φάμπρι γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο ανταποδίδοντας με υπόκλιση!

 

 

Scroll to top