pleisthriasmoi

04/11/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Πειραιάς: Επιχείρηση «μπλοκάρισμα» πλειστηριασμών

H Κίνηση Ενάντια στους Πλειστηριασμούς καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω απο το Ειρηνοδικείο Πειραιά .
      Pin It

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω απο το Ειρηνοδικείο Πειραιά (οδός Νικήτα 12) με σκοπό το «μπλοκάρισμα» δυο πλειστηριασμών σπιτιών που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν, διοργανώνει την Τετάρτη στις 3.30 το μεσημέρι η Κίνηση Ενάντια στους Πλειστηριασμούς. Τα δυο σπίτια ανήκουν σε δημότες του Πειραιά και βγαίνουν σε πλειστηριασμό απο δυο τράπεζες.

Η νεοσύστατη Κίνηση απο πολίτες του Πειραιά και συλλογικότητες, σε ανακοίνωσή της τονίζει οτι «οι πλειστηριασμοί κατοικιών των Ελλήνων πολιτών- ενα ευθέως αντισυνταγματικό μέτρο- έχουν ηδη πάρει τεράστιες διαστάσεις επιδεινώνοντας τη γενική εξαθλίωση και δημιουργώντας νέες στρατιές αστέγων».

Τα μέλη της Κίνησης καλούν ολες τις συλλογικότητες, κινήσεις, οργανώσεις, πολιτικές παρατάξεις και πολίτες που συμμερίζονται το αίτημά τους «Οχι στους πλειστηριασμούς -Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» να συστρατευθούν μαζί τους με ισότιμη εκπροσώπηση ολων με σκοπό το μπλοκάρισμα των πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο του Πειραιά.

«Εμεις οι πολίτες και συλλογικότητες που συγκροτήσαμε την «Κίνηση Ενάντια στους Πλειστηριασμούς» θεωρούμε χρέος μας να διαμαρτυρηθούμε και να αντισταθούμε σ' αυτήν την αντιλαϊκή πολιτική που καταλύει καθημερινά τη δικαιοσύνη και τη δημοκρατία. Τα σπίτια και οι περιουσίες μας δνε ανήκουν σε κανέναν, παρά μόνο σε εμας. Σε πείσμα ολων οσοι επιδιώκουν ενα διαιρεμένο λαϊκό κίνημα χωρίς αγωνιστικότητα και παλμό, επιζητούμε τη συστράτευση και τη συμπόρευση σε κοινούς αγώνες. Η ενότητα και η συμμαχία ολου του ελληνικού λαού είναι το όπλο μας» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Κίνησης.

Την σύσταση της Κίνησης χαιρέτισαν με ανακοινώσεις τους η δημοτική παράταξη «Το Λιμάνι της Αγωνίας» και η Αληλεγγύη Πειραιά και έκαναν γνωστό οτι θα βρίσκονται στην εκδήλωση διαμαρτυρίας της Τετάρτης έξω απο το Ειρηνοδικείο.

 

Χριστίνα Παπασταθοπούλου

 

 

efsyn.gr

Scroll to top