carey0510

05/10/13 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΚΟΣΜΟΣ

Ψυχολογικά προβλήματα είχε η 34χρονη που εισέβαλε στον Λ. Οίκο

Ψυχολογικά προβλήματα, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα φαίνεται να είχε η οδηγός του αυτοκινήτου που πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από τις αστυνομικές αρχές κοντά στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.
      Pin It

Αν και δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από τις αρχές, επρόκειτο για την Μίριαμ Κάρεϊ, οδοντιατρική υγιεινολόγο από το Κονέκτικατ.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε την Πέμπτη όταν ένα αυτοκίνητο με πινακίδες του Κονέκτικατ επιχείρησε να περάσει ένα οδόφραγμα στην εξωτερική περίμετρο του Λευκού Οίκου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός των μυστικών υπηρεσιών.

Η οδηγός στη συνέχεια διέφυγε με μεγάλη ταχύτητα προς το Καπιτώλιο των ΗΠΑ, περίπου 2 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Λευκού Οίκου.

Η γυναίκα έπεσε πάνω σε ένα περιπολικό και παραλίγο να τραυματίσει αρκετούς αστυνομικούς, οι οποίοι άνοιξαν πυρ.

Η 34χρονη συνέχισε να οδηγεί και στην προσπάθειά της να αποφύγει ένα οδόφραγμα προσέκρουσε στο φυλάκιο ενός φρουρού, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν την ευκαιρία και άνοιξαν πυρ τραυματίζοντάς τη θανάσιμα, δήλωσε η επικεφαλής της αστυνομίας στην αμερικανική πρωτεύουσα, Κάθι Λανιέρ.

Όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC News, επικαλούμενο δηλώσεις της μητέρας της, η Κάρεϊ υπέφερε από επιλόχεια κατάθλιψη μετά τη γέννηση της κόρης της, ενώ το CNN ανέφερε ότι οι αρχές βρήκαν στο διαμέρισμά της ιατρικές συνταγές για τη χορήγηση αντικαταθλιπτικών χαπιών και άλλων φαρμάκων για την αντιμετώπιση ψυχικών διαταραχών.

Στην Ουάσινγκτον, οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες γύρω από το περιστατικό, ενώ παράλληλα εξετάζουν το κατά πόσο οι αστυνομικοί αντέδρασαν καταλλήλως.

efsyn.gr

Scroll to top