aids-kordelaki

29/11/13 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Διημερίδα για το AIDS το Σαββατοκύριακο

Ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδας - Θετική Φωνή, το Κέντρο Ζωής και η PRAKSIS συνδιοργανώνουν σειρά εκδηλώσεων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS στον χώρο της «Τεχνόπολις» στο Γκάζι.
      Pin It

Ενώνουν και φέτος τις δυνάμεις τους ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδας – Θετική Φωνή, το Κέντρο Ζωής και η PRAKSIS, συνδιοργανώνοντας σειρά εκδηλώσεων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, στον χώρο της «Τεχνόπολις» στο Γκάζι, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.
Στα ενημερωτικά περίπτερα στην αίθουσα Δ10 (Δεξαμενές Καθαρισμού) της «Τεχνόπολις» θα παρουσιάζεται και η έκθεση αφίσας των φοιτητών του εργαστηρίου γραφικών τεχνών της ΑΣΚΤ που δημιουργήθηκαν το 2011 για τις ανάγκες της καμπάνιας «Ενημέρωση, Προφύλαξη, Εξέταση» της PRAKSIS και του Κέντρου Ζωής.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει στον ίδιο χώρο μουσική από djs, προβολές ταινιών καθώς και μια συναυλία με γνωστούς Ελληνες καλλιτέχνες, το Σάββατο το βράδυ.

Στον χώρο του Αμφιθεάτρου του 98,4 FM θα φιλοξενηθούν το Σάββατο το πρωί η συνάντηση διαλόγου με πολιτικούς από όλα τα δημοκρατικά κόμματα, καθώς και η καθιερωμένη ετήσια συνέντευξη Τύπου των οργανώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS.
Με την ολοκλήρωσή της, μέλη και εθελοντές των οργανώσεων θα κατευθυνθούν με πορεία στην πλατεία Μοναστηρακίου, όπου μέσω ενός δρώμενου (Red Ribbon event) θα επιχειρήσουν να στείλουν το κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης, «Θετικά στη Ζωή – Οχι στο Στίγμα», όσο πιο δυνατά γίνεται.

efsyn.gr

Scroll to top