manu-chao

24/06/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Εισαγγελέας για τη συμπλοκή στη συναυλία του Μάνου Τσάο

Ένταση και τραυματισμός σημειώθηκε, το βράδυ της Δευτέρας, στους χώρους του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, όπου έδινε συναυλία ο Ισπανός τραγουδιστής. Προκαταρκτική έρευνα του εισαγγελέα .
      Pin It

Συμπλοκή ατόμων που βρίσκονταν στη συναυλία του Μάνου Τσάο είχε αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας άνδρας, περίπου 40 ετών, ο οποίος με κακώσεις στο κεφάλι και τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο μεταφέρθηκε για την παροχή πρώτων βοηθειών στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Μετά το περιστατικό, τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, διέταξε η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Ιωάννα Κατσή. Η εισαγγελέας ζητάει να διερευνηθεί εάν ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα τάξης από τους διοργανωτές.

Την ίδια ώρα με εντολή που έδωσε η ίδια -και ενόψει της προκαταρκτικής έρευνας, η οποία ανατέθηκε σε πταισματοδίκη- αφέθηκε ελεύθερος ο 57χρονος διοργανωτής της συναυλίας που είχε συλληφθεί από λιμενικούς για την υπόθεση. Πρόκειται για νόμιμο εκπρόσωπο μουσικών παραγωγών και εκδηλώσεων, ο οποίος συνελήφθη αρχικά κατηγορούμενος για «έκθεση σε κίνδυνο». Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία πάντως προκύπτει ότι είχαν τηρηθεί από τους διοργανωτές τα τυπικά μέτρα ασφαλείας, όπως για παράδειγμα πυρασφάλεια, σεκιούριτι εντός του συναυλιακού χώρου κ.ά.

Το επεισόδιο σημειώθηκε λίγα λεπτά αφότου ανέβηκε στη σκηνή ο γνωστός τραγουδιστής. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ομάδα θεατών συνεπλάκη με άλλη ομάδα.

 

efsyn.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Scroll to top