fordrob

11/09/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΚΟΣΜΟΣ

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο δήμαρχος του Τορόντο

Στον Ρομπ Φορντ, διαγνώσθηκε όγκος στην κοιλιακή χώρα. Ο 45χρονος δήμαρχος, έγινε παγκοσμίως γνωστός μετά τις αποκαλύψεις για τις καταχρήσεις και το βίαιο χαρακτήρα του λόγω του εθισμού του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ .
      Pin It

Ο δήμαρχος του Τορόντο Ρομπ Φορντ εισήχθη σήμερα (Πέμπτη) εκτάκτως στο νοσοκομείο με όγκο στην κοιλιακή χώρα θέτοντας υπό αμφισβήτηση την εκστρατεία του για να διεκδικήσει νέα θητεία στο δήμο, γράφει η Toronto Star.

Ο 45χρονος δήμαρχος, έγινε παγκοσμίως γνωστός μετά τις αποκαλύψεις για τις καταχρήσεις και το βίαιο χαρακτήρα του λόγω του εθισμού του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, μετέβη στη μονάδα εκτάκτων περιστατικών του τοπικού νοσοκομείου, ύστερα από σύσταση του γιατρού του εξαιτίας «του επίμονου κοιλιακού άλγους στο αριστερό κάτω τεταρτημόριο που τον ταλαιπωρεί εδώ και τουλάχιστον τρεις μήνες και ο οποίος έγινε αφόρητος το τελευταίο 24ωρο», δήλωσε ο δρ Ρούμπιν Ντέλβιν, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Humber River Hospital.

Ο Φορντ πριν από ένα χρόνο είχε παραδεχτεί ότι έκανε χρήση κρακ, του ισχυρού παραγώγου της κοκαΐνης και ότι έχει εθιστεί στο αλκοόλ.

«Ο όγκος δεν είναι μικρός. Διαγνώστηκε με εξέταση υπερήχων και θα χρειαστεί βιοψία για να δούμε τί τύπος είναι κι αν είναι κακοήθης, ενώ θα χρειαστούν περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του όγκου».

Η προθεσμία για να αποχωρήσει ο Ρομπ Φορντ από την εκστρατεία για την επανεκλογή του λήγει την Παρασκευή στις 14:00 τοπική ώρα. Οι δημοτικές εκλογές θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο.

 

efsyn.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Scroll to top