18/06/14


Επέκταση στην Πορτογαλία για την Alter eGo

Αναπτύσσεται ραγδαία η αγορά του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Νέο κατάστημα στη Λισαβόνα .
      Pin It

Μετά την επιτυχημένη πορεία της στην ελληνική αγορά, η οποία συνοδεύεται και από τη συνεχή ανοδική πορεία των οικονομικών δεικτών της, η Alter eGo, μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες ηλεκτρονικού τσιγάρου, διευρύνει την παρουσία της στην ευρωπαϊκή αγορά με το επικείμενο άνοιγμα νέου καταστήματος στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας.

alter-eGo-Logo«Επιλέξαμε την Πορτογαλία που έχει πολλά στοιχεία συνάφειας με τα ελληνικά χαρακτηρολογικά γνωρίσματα και τις συνήθειες, με την ελπίδα ότι η ποιότητα των προϊόντων μας και η συνεχής δράση μας, προκειμένου το ηλεκτρονικό τσιγάρο να διεκδικήσει τη θέση που του αξίζει στις καπνιστικές συνήθειες θα ικανοποιήσει τους Πορτογάλους καταναλωτές» τονίζει σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Δημήτρης Πετρόπουλος.

Σχετικά με τις προοπτικές ανοίγματος και άλλων καταστημάτων Alter eGo σε ευρωπαϊκές πόλεις, όπου ήδη η εταιρεία διερευνά τη δυνατότητα ενός ακόμη καταστήματος στην πορτογαλική πόλη Πόρτο, ο κ. Πετρόπουλος εκφράζει την αισιοδοξία του, επισημαίνοντας όμως παράλληλα την ανάγκη να αξιολογηθεί η προσπάθεια αυτή με μεθοδευμένες και προσεκτικές κινήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Alter eGo δραστηριοποιείται στη αγορά από το 2009 και σήμερα διαθέτει καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο και επιπλέον αρκετές δεκάδες σημεία πώλησης σε Αθήνα, Αττική και περιφέρεια.

 

Scroll to top