Pin It

Λοιπόν έχουμε και λέμε. Ο Παπακωνσταντίνου πήρε τη λίστα Λαγκάρντ. Εγινε τρόπον τινά λίσταρχος. Ελα όμως που στη λίστα είδε φάτσα φόρα πίστα πρώτο τραπέζι τις ακριβές του εξαδέλφες. Την έκανε έτσι γαργάρα και το Δημόσιο έχασε κάτι δισ. σε φόρους. Μηδέν η ζημιά καθόσον τους κάλυψε με αιματηρά μέτρα που πλήρωσε ο λαουτζίκος. Από λίσταρχος έγινε λήσταρχος. Κομμάτι ανορθόγραφο τον βρίσκω τον τσάρο.

 

Ηξεις αφήξεις και δεν είδα και δεν ξέρω και κάτι παράπεσε το κλειδί του συρταριού σίγουρος ότι ο κόσμος είναι χρήστης χορταριού, κουτόχορτου εν προκειμένω, μας παραμύθιαζε τόσο καιρό το βλογιοκομμένο.

 

Στριμώχτηκε όμως όταν αποκαλύφθηκε η λαδιά και αντελήφθη τους συναδέλφους του σαν έτοιμους από καιρό να τον κατασπαράξουν. Και το 'ριξε στα ομηρικά έπη. Δεν θα μεταβληθώ σε Ιφιγένεια εν Αυλίδι, δήλωσε βαδίζοντας προς τον βωμό. Ναι, αλλά θυσιάζεται για τα μάτια ή σωστότερα για τις καταθέσεις της Ελένης, της εξαδέλφης ντε!

 

Τέτοιοι που 'μαστε καλά να πάθουμε. Διότι ο Παπακωνσταντίνου είχε μπάρμπα στην Κορώνη. Κληρονόμησε την εκλογική του πελατεία χωρίς την οποία δεν θα εκλεγόταν ούτε διαχειριστής στη μονοκατοικία του και μας φορτώθηκε στο σβέρκο. Πείτε μου τώρα, φταίει ο ίδιος ή οι ψηφοφόροι που εν έτει 2010 άγονται και φέρονται σαν κοπάδι; Χρέωσε τους ψηφοφόρους με ένα παπόρι φόρους.

 

Αίθριος θα είναι σε αδρές γραμμές ο καιρός σήμερα, με λίγη συννεφιά κατά τόπους αυξημένη και τοπικές ομίχλες το πρωί. Καλοσύνη στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη με περιορισμένη ορατότητα τις μικρές ώρες.

 

Ρεκόρ νομιμότητας σπάει πάλι η ΕΛ.ΑΣ. Κύκλωμα αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη εμπορευόταν ναρκωτικά. Πάντα επίκαιρο το αναρχικό σύνθημα της δεκαετίας του ’70. Η ηρωίνη πουλάει τους μπάτσους ή κάπως έτσι.

 

Χρυσή Αυγή εναντίον Original 21 στην Κόρινθο. Οι νεοναζιστές επετέθησαν στους οπαδούς της ΑΕΚ επειδή μοίραζαν τρόφιμα σε μη original Ελληνες.

Η Οriginal πάντως έχει παρουσιάσει μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή του γνωστού συνθήματος τη δεκαετία του ’80: Οι μπάτσοι πουλάνε την ηρωίνη κι εμάς η ΑΕΚάρα τσάμπα μάς τη δίνει. Μόνο που τον τελευταίο καιρό είναι επικινδύνως νοθευμένη.

 

Ολίγες νεφώσεις, αυξημένες στα νότια με βροχές στο Ιόνιο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη επιφυλάσσει ο αυριανός καιρός. Μαϊστροτραμουντάνες μέχρι 6 Μποφόρ θα πνέουν στα πελάγη.

 

Συγκεχυμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι χρυσαυγίτες σπάνε τις μισές προθήκες παντοπωλείων ανά την Ελλάδα. Κατεβάζουν τις τζαμαρίες που γράφουν «αποικιακά» και αφήνουν ανέπαφες όσες αναφέρουν «εδώδιμα». Κι αυτό επειδή νομίζουν ότι η λέξη σημαίνει «ντόπια».

 

Μετέωρος [email protected]

 

 

 

 

 

Scroll to top